dinsdag 12 januari 2010

Tornooi U13 en U11 Meeuwen

U13

Wout heeft alle drie zijn wedstrijden gewonnen en heeft heel wat mooie judo laten zien! Toch zijn er nog altijd een paar puntjes waar we aan moeten werken. Toch een mooie 1e plaats!



Gijs heeft zijn eerste wedstrijd verloren in houdgreep. Zijn tweede wedstrijd heeft hij maar nipt gewonnen met een yuko. Zijn laatste wedstrijd was de moeilijkste en heeft hij ook niet kunnen winnen. Gijs behaalde de 3e plaats.




Gregory heeft goed gevochten maar wist geen wedstrijden te winnen, hij behaalde de 4e plaats.




Lennert heeft alle drie zijn wedstrijden gewonnen en behaalde de 1e plaats, maar net zoals Wout zijn hier ook nog een paar puntjes waar zeker aan gewerkt moet worden.


Dieter behaalde de 3e plaats door zijn tweede wedstrijd met houdgreep te winnen. Zijn eerste en derde wedstrijd verloor hij jammer genoeg.




Cedric won zijn eerste wedstrijd met een mooie combinatie. Zijn tweede wedstrijd won hij met waza-ari, en ook zijn derde wedstrijd wist hij te winnen. Hij heeft hiermee een mooie 1e plaats behaald!



Christopher won zijn tweede wedstrijd maar verloor zijn eerste en derde wedstrijd in houdgreep. Ook hij behaalde de 3e plaats.




Onze club stond op de 2e plaats na alle wedstrijden van U13. Jammer genoeg kregen we daarvoor geen beker mee naar huis. Er werden namelijk enkel bekers uitgedeeld voor U13 en U11 samen. De opdracht voor onze U11 was duidelijk: die podiumplaats behouden!



U11

Janne heeft haar eerste wedstrijd zeer goed gevochten, maar niemand scoorde en de beslissing van de scheidsrechter ging naar de tegenstander. Haar tweede wedstrijd kon ze wel mooi winnen. Een mooie 2e plaats dus!


Dries heeft pech gehad. Zijn eerste twee wedstrijden verloor hij met worpen die niet meer toegepast mochten worden. Ook zijn derde wedstrijd heeft hij niet kunnen winnen. Hierdoor behaalde hij een 4e plaats.


Tiemen zijn eerste wedstrijd was spannend maar wist deze toch te winnen met een yuko. Zijn tweede tegenstander was een niveautje hoger. Tiemen heeft hier zeer sterk tegen gevochten, maar toch kon hij deze wedstrijd niet winnen. Hij behaalde een mooie 2e plaats.





En dan nog de eindstand...

Aangezien we maar drie judoka's in de namiddag hadden, wisten we dat het moeilijk werd om die 2e plaats van de U13 vast te houden.
Onze club is uiteindelijk geëindigd op een zeer mooie 4e plaats met slechts één puntje verschil van de 3e plaats. Net geen beker dus...

Een dikke proficiat aan iedereen! Jullie hebben het zeer goed gedaan!

Meer foto's kan je terugvinden op de website van judoclub Meeuwen-Gruitrode: Klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten