vrijdag 2 januari 2009

Tornooi Houthalen - 07 Dec 2008

Op 7 december 2008 waren onze pupillen en miniemen ook present op het tornooi te Houthalen. Dit zijn de resultaten.

Jelko heeft twee mooie wedstrijden gevochten die hij allé twee heeft gewonnen. Hij behaalde daarmee een mooie eerste podiumplaats.

Gregory heeft zijn eerste wedstrijd verloren maar heeft zich tijdens zijn tweede wedstrijd laten zien. Hij heeft zijn tweede wedstrijd gewonnen en hierdoor toch een mooie tweede plaats behaald.

Jarne heeft twee wedstrijden moeten vechten, die heeft hij allé twee gewonnen. Ook voor hem een mooie eerste podiumplaats.

Gijs was één van de gelukkige die vier wedstrijden moest vechten, hij heeft heel goed zijn best gedaan! Hij heeft van de vier wedstrijden er twee gewonnen en twee verloren. Gijs werd derde. Gijs heeft hiernaast ook ondervonden dat er soms kinderen zijn die niet op eerlijke manier kampen, aangezien ze bijten!

Lennert heeft drie wedstrijden gevochten en ze allé drie mooi gewonnen. Hiermee behaalde ook Lennert een mooie eerste podiumplaats.

Dieter heeft net zoals Gijs vier wedstrijden moeten vechten. Ook hij heeft goed gestreden op de tatami. Dieter heeft hiervan twee wedstrijden gewonnen en twee wedstrijden verloren. Hij werd hierdoor derde.

Christopher heeft drie wedstrijden gevochten, jammer genoeg heeft hij ze verloren. Hierdoor behaalde hij een vierde plaats.

Proficiat van de trainers en het bestuur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten